Vitaliteitsbevordering

Vergroot je focus, creativiteit en prestaties door eenvoudige oefeningen op je werk te doen. In deze training leer je hoe je beter kunt focussen door je hersengolven te verlagen en uit de stressmodus te gaan. Hierdoor maak je sneller contact met je creativiteit en kun je beter focussen. Door de Zhi Neng Qigong oefeningen te doen, laad je jezelf tussendoor op, blijf je fitter en soepeler en ga je na een werkdag fit naar huis. Je kunt de oefeningen naast je bureau doen in normale kleding.

Zhi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die over de hele wereld beoefend wordt. Deze Qigong-vorm is bekend en geliefd vanwege zijn schoonheid en effectiviteit. De eenvoudige oefeningen stimuleren je levensenergie en maken dat je ontspannen en krachtig in het middelpunt van je eigen leven staat. Dan valt alles op z’n plaats en kun je de regie nemen over je eigen energie op alle levensgebieden; fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel.

Belangstelling voor een kennismakkingsuur of dagdeel met Zhi Neng Qigong en nieuwsgierig naar een andere aanpak van vitaliteitsbevorderingĀ  op het werk? Neem gerust contact met me op.

× Stel hier je vraag