Tarieven

.

Lichaamsgerichte therapie wordt door veel zorgverzekeraars gedeeltelijk of volledig vergoed. Voor een overzicht van de zorgverzekeraars en hun vergoedingen in 2023 klik hier. Vaak is vergoeding door de werkgever mogelijk. Wil je meer weten over de zakelijke of particulieren tarieven voor een behandeltraject, neem dan contact met me op. Ik maak dan een afgestemd behandelplan met offerte voor je.

Aangesloten bij

  • SBLP, Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgerichte (Psycho)therapeuten
  • RBCZ, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
  • Associatie voor IEMT – Practitioners
  • MNRI -gids, behandelaars van de Masgutova Neuro Musculaire Reflexintegratie- methode

Lichaamsgerichte therapie: AGB-code 90-044313 en AGB Praktijkcode 90-53025

KvK-nummer:  17231869

Klachten en Privacy Policy

Vanzelfsprekend hoop ik dat de therapie aan je wensen voldoet. De eerste sessie stemmen we het doel van de therapie af en maken we praktische afspraken in de behandelovereenkomst. Bij vragen of klachten hoop ik dat je dit rechtstreeks met me bespreekt en dat we tot een goede oplossing kunnen komen. 

Het klachtenrecht voor patiënten is vastgelegd in de wet Wkkgz. De klachtenregeling van de beroepsvereniging SBLP is hieraan verbonden. Voor klachten over Lichaamsgerichte therapie kun je terecht bij de SBLP.

Het is belangrijk dat de privacy goed is gewaargeborgd. Dit privacyregelement beschrijft hoe de praktijk omgaat met persoonsgegevens.

De Protter is AVG-proof, dat betekent dat in de praktijk zorgvuldig wordt omgegaan met jouw medische persoonsgegevens.

× Stel hier je vraag