Stressreductie

Alle stress geeft disbalans, vooral emotionele stress. Een warm hoofd en koude voeten…dan gaat alle energie naar denken. Hoofdpijn, kaakklachten, tandenknarsen….dan mag er weinig geuit worden wat er werkelijk in je omgaat. Maag en darmklachten…kun je wel verteren wat er allemaal op je afkomt? De lijst is uitgebreid. Zoek maar eens alle spreekwoorden op met lichaamsdelen.

Het uitschakelen van contact met het  lichaam lijkt een oplossing hiervoor: je laat je hoofd je leven leiden, maar ja, dat werkt tijdelijk. Dan ontkoppel je maar helemaal…Maar je koppelt ook los van energie, liefde en aanwezig zijn in het leven. Het licht brandt nog wel, maar er is niemand meer thuis.

Door weer in je lijf, je thuis op aarde, te zakken, doe je als het ware de deur open van dat huis. Je schuift gordijnen opzij, en de ramen open, zodat het zonlicht en frisse lucht binnen stromen. Het doel van mijn behandeling is om weer thuis te komen in je lichaam zodat de balans in het lichaam en tussen het lichaam en het brein weer hersteld is.

Ik werk op energetisch niveau met ervaringsgerichte oefeningen, ademhaling en gronding.

× Stel hier je vraag