HQR kaart

HQR card

HQR betekent Harmonic Quantum Resonance. De HQR kaarttechniek beschermt tegen elektromagnetische straling, zoals de straling van zendmasten, van WFI en bluetooth. Straling kan namelijk nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid. Het is de laatste tijd veel in de actualiteit geweest en soms gaan economische of technologische belangen voor. En ze gaan sneller, vaak sneller dan wetenschappelijk onderzoek kan bijbenen om eventuele negatieve gevolgen aan te tonen. Het is ook veel later pas gebleken dat sigaretten roken dodelijk is, asbest kanker kan veroorzaken, de inname van suiker tot diabetes kan leiden.

Elektromagnetische (EMF) straling kent nadelige invloeden. Straling is frequentie die doorwerkt in ons lichaam. We trillen mee. Aangezien we voor 90% uit vloeistof bestaan, wil dat zeggen dat straling onze lichaamsvloeistoffen laten trillen. De gevolgen hiervan op korte of lange termijn zijn nog totaal niet bekend. Bewezen is al wel dat het een negatieve invloed heeft op onze calciumhuishouding. Een teveel aan calcium verstoort de huishouding in een cel wat tot vorming van vrije radicalen leidt. Daar is voldoende over bekend, wat die voor schade kunnen aanrichten in het lichaam. Door het uitrollen van het 5G netwerk zal het aantal stralingspunten in de vorm van zendmasten en antennes ongekend grootschalig toenemen en daarmee ook de straling.

Werking van de HQR card

De HQR kaart is speciaal ontwikkeld om de eventueel verstoorde balans in de vloeistofhuishouding te herstellen. Het harmoniseert en zorgt er daarna voor dat er geen nieuwe negatieve beïnvloeding meer zal plaatsvinden. De kaart creëert een sterk harmonisch veld dat sterker is dan straling om ons heen. De kaart heeft een bereik van minstens drie meter. Je kunt hem bij je dragen en ’s nachts naast je bed leggen.

Melatonine en slaap

Het lichaam “ziet” geen verschil tussen licht en straling. Het lichaam ervaart straling als licht. Dit houdt in dat het lichaam door de straling weinig melatonine aanmaakt. Melatonine is het stofje waardoor wij in slaap vallen en kunnen blijven slapen. De card beschermt je tegen de straling, waardoor het lichaam geen licht ervaart van de straling. Hierdoor maakt het lichaam wel normaal melatonine aan en slaap je veel beter en vaster. Verder is melatonine een stof die het lichaam herstelt, repareert.

Specificaties van de HQR kaart

De HQR kaart heeft een dubbele Quantum resonator en een tweetal powerboost strips, die zijn ingebouwd. De kaart is rechthoekig en is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen. De afmetingen zijn: 85 bij 55 millimeter en de dikte is 5 millimeter. Dus mooi compact en gemakkelijk bij te dragen.
Aan de speciale legering van de kaart is de stof Bismut toegevoegd. Bismut helpt bij spanning en vermoeidheid, ondersteunt de spijsvertering en versterkt de concentratie. De HQR card heeft twee zijden. De ene zijde met het klavertje drie- en klavertje vier patronen werkt kalmerend. De andere zijde met de pijlen heeft een Pythagoras-achtig symbool en werkt versterkend. Normaliter draag je de klavertjes-zijde naar je toe. Bij vrijwel iedereen werkt deze zijde het best.
Draag je de card niet bij en je wilt hem neerleggen, zet hem dan op de (brede) zijkant ergens tegen aan, weer met de klavertjeskant naar je toe. 

Gevoelige mensen, hoog sensitieve personen- HSP

De HQR kaart werkt sterk. Het lichaam moert wennen aan de harmoniserende werking. Als je hoog sensitief bent, merk je dat zeker. Maar juist bij hoog sensitieve mensen werkt de card zeer goed, want die zijn immers veel gevoeliger voor straling! Wat kun je dan doen ? Draag de kaart in het begin niet de hele tijd bij je.  Bij het slapen gaan in het begin niet dicht bij je neer leggen. Zodra je merkt dat je eraan went, breid je de tijd dat je hem bij je draagt langzaam uit. Na gewenning kan je de kaart de hele dag bij je dragen en dichterbij leggen bij het slapen. Een flink aantal hoog sensitieve mensen is je al voorgegaan en zijn heel blij met de kaart.  

Niet goed geld terug garantie

Omdat ik volledig achter de ongekende en unieke werking van de kaart sta en er tot nu toe uitsluitend positieve reacties over heb gekregen, mag je de kaart 30 dagen uitproberen.

Is het niet wat je ervan verwachtte, dan mag je de onbeschadigde kaart terugsturen of brengen. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

× Stel hier je vraag