Ervaringen

Lichaamsgerichte therapie Sanne

Afgelopen jaren ben ik af en toe bij Yvonne geweest voor lichaamsgerichte therapie. Zij hielp mij met hulpvragen die ze eerder hoorde dan dat ik ze uitsprak. Zo heeft ze mij geholpen om meer “in mijzelf” te komen, rust te vinden in mijn hoofd en mijn lichaam te leren gebruiken. Mijn lichaam te leren gebruiken om te ontspannen in plaats van het te zien als een bron van spanning en het te benaderen als een vijand. Na de laatste sessie liep ik met meer zelfvertrouwen, meer rust en vooral met meer positiviteit de deur uit. De voordelen hiervan zijn nog iedere dag merkbaar: ik weet mijzelf snel weer tot rust te roepen, heb minder last van spanningshoofdpijn en de spanning in mijn nekspieren is afgenomen. Maar bovenal ben ik sindsdien een stuk liever voor mijzelf!

Lichaamsgerichte therapie i,c,m. tandenknarsen Maria

Yvonne heeft mij in korte tijd geholpen. Bij de eerste ontmoeting meteen al goed gevoel. Yvonne heeft me bij verschillende problemen weten te helpen. Zowel lichamelijke, spanning en pijn, als bij mentale klachten. Alles staat in verbinding met elkaar. En zo pakt Yvonne het dan ook aan. En dit op een duidelijke en professionele manier maar met veel gevoel en respect. Dank je wel Yvonne

Lichaamsgerichte therapie Martin

Yvonne hielp mij vaarwel te zeggen tegen het gevoel van terugkerende ongewenste intense ervaringen en herinneringen.

Al na de eerste sessie merkte ik dat nare herinneringen verder van me af kwamen te staan met duidelijke vermindering van emotionele lading.

Ik heb geleerd om veel minder meegezogen te worden in het leed van anderen. Ik heb meer grip gekregen op mijn gemoedstoestand.

Yvonne straalt professionaliteit en warmte uit. Ik voelde me veilig bij haar.

Lichaamsgerichte therapie voor  een relatiewens Karin:

Dolgraag wilde ik een relatie en hoopvol date ik er op los. Het bleef steeds bij een eerste date, ik belandde tijdens de eerste kennismaking iedere keer in de friends-zone. Na de zoveelste pijnlijke en onbegrijpelijke afwijzing, besloot ik naar mijn aandeel hierin te gaan kijken. Nooit geweten dat therapie zo fijn kon zijn en zoveel lol zou geven. Ik hou van mezelf, snap wat ik doe met mijn houding en energie. Ik sta stevig en voel me zelfverzekerd. Bij Yvonne is het minder belangrijk wat je zegt, ze luistert tussen de regels door en voelt waar de blokkade of het lek zit. En uit ervaring weet ik nu hoe leuk een tweede date kan zijn :).

Lichaamsgerichte therapie Anouk:

Ik had Yvonne 1 keer gezien en toen dacht ik: ‘Zij kan mij helpen!’ Vraag me niet hoe het kan, maar soms weet je het gewoon. Zonder veel woorden weet ze direct wat ik nodig heb. Yvonne heeft me waardevolle dingen geleerd, daar zal ik altijd profijt van hebben. Bedankt Yvonne, ik heb het gevoel dat ik opnieuw heb leren vliegen!😊

Lichaamsgerichte therapie  Myrthe:

Als persoon ben ik iemand die niet mag klagen. Ik ben in het leven enorm bevoorrecht. Heb een fijn gezin waar ik altijd terecht kan, een warme familie, veel vriendinnen en mijn studie loopt goed. Ik woon sinds kort op kamers en geniet van alles in het leven! Toch bekruipt me soms een naar gevoel, geen idee waar het vandaan komt. Veel nadenken, buikklachten, slapeloze nachten maar waarom? Yvonne weet vaak na een korte sessie precies tot de kern te komen. Helpt je met bepaalde oefeningen en geeft je inzicht hoe je bepaalde onzekerheden kunt aanpakken. Heel fijn als iemand zonder oordeel of mening naar je verhaal luistert en in je gelooft. Yvonne kan dat als geen ander! 

Lichaamsgerichte therapie Angelique

In de afgelopen jaren ben ik regelmatig bij Yvonne geweest. Als resultaat voel ik meer rust in mijn hoofd en in mijn lijf,-verdwijnen of verzachten fysieke klachten zoals pijn in de nek en voel ik meer verbinding met mezelf. Zij is voor mij een rustplek in mijn drukke bestaan. Yvonne is direct op een liefdevolle manier. Ik ervaar haar als zeer professioneel, stabiel en ze weet keer op keer de ‘vinger op de zere plek’ te leggen. In weinig consulten weet ze bij mij resultaat te bewerkstelligen. Ik heb haar inmiddels vaker aanbevolen in mijn netwerk.

× Stel hier je vraag